Zwarte Cross 2010 dag 4 zondag 18 Juli

Het is alweer de laatste dag van de Zwarte Cross. Dit jaar verliep helaas met een paar tegenvallers voor de organisatie. Het noodweer die de tenten deed omwaaien bij de opbouw en de onfortuinlijke ongeluk op de kermis op de zaterdag, geeft een wrange bijsmaak aan het feestgevoel. Van het noodweer hebben we gelukkig niks gemerkt en de organisatie heeft er goed aan gedaan om te besluiten het festival door te laten gaan na het ongeval op de zaterdag.

Metalkrant en livereviewer.com wensen de nabestaanden van de overleden man nog veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.


Zwarte Cross 2010 dag 3 zaterdag 17 Juli

Zwarte Cross Zaterdag

Deze dag begin ik met een stuk van de Crossbaan te gaan bekijken. Het is tijd voor de Calimero-race. De deelnemertjes aan deze race zijn tussen de 4 en de 9 jaar.


Zwarte Cross 2010 dag 2 vrijdag 16 Juli
Zwarte Cross Vrijdag

De vrijdag begint voor mij met een heerlijk stukje luieren op de caravan-camping.

Normaal begint pas om 16:30, dus ik heb alle tijd om mijn ledematen bij te laten komen van al het gehos in de Walhalla de avond ervoor. Dat er een paar dagen ervoor noodweer is geweest, kun je nu niks meer van vernemen.


Zwarte Cross 2010 dag 1 donderdag 15 Juli

Zwarte Cross 2010

 

Het was nog even spannend of deze editie door zou gaan nadat er vlak van te voren een enorme windhoos over het terrein een ravage aanrichtte. Maar gelukkig door alle inzet van alle medewerkers kon dit prachtig festijn toch doorgaan.

 


Zwarte Cross 2010 voorproefje

Hierbij zet ik alvast een paar foto's online, die ik dit jaar op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde heb gemaakt.

Binnenkort zal op de Metalkrant en op Livereviewer het volledige verslag komen te staan. 

 

 


Aerosmith @ Gelredome XS

Na de verplaatsing van Aerosmith naar de Gelredome scheelt het mij een aardig stuk rijden om deze oude rockers te gaan zien. Het is behoorlijk aan de warme kant, maar gelukkig is de dranktent vlug gevonden. Vanavond zijn er twee acts te bewonderen voordat Steven met zijn mannen het podium mogen beklimmen.


<