Macabre, The Lucifer Pricinple en Foretold @ 013, Tilburg
Nu de meeste mensen op verschillende festivals te vinden zijn, verwacht ik eigenlijk dat het heel rustig in de kleine zaal in de 013 zou zijn. Gelukkig stroomt het zaaltje toch nog goed vol. Maar ja wat wil je met zo bezetting als vanmiddag!

Tegenwoordig is het de trend om op zondag al om 15.00 de deuren los te doen en dan vanaf 16.00 te beginnen met knallen. Op zich heeft dit zijn voordelen. Vroeg thuis, aangezien de volgende dag weer gewerkt moet worden. Het nadeel dat eraan kleeft vind ik toch wel het vroege opstaan….Black Dahlia Murder @ Baroeg Rotterdam

Maar liefst 4 bands stonden voor deze dag gepland in de Baroeg.

Doordat een caravan besloot om te vallen op de A1 kwam ik een uur later in Rotterdam aan dan gepland. Hierdoor heb ik het concert van Stigmata gemist. Wat ik begrepen heb van publiek is dat ik een matig concertje van deze mannen gemist heb. Snel nog even een burger bij de lokale frietboer naar binnenwerken en dan is het tijd voor Trigger The Bloodshed.


Live footage Macabre, The Lucifer Principle en Foretold @ 013 Tlburg 2010

Hier zijn alvast de clips van de geweldige metalmatinee gisteren in de 013 Tilburg

Binnenkort is het verslag met foto's te lezen op www.metalkrant.net en www.livereviewer.com

Macabre

 

 


Review: Iron Maiden - The Final Frontier

Album : Iron Maiden - The Final Frontier

Label: EMI Records

Release: Out Now

 

 


Alcatraz Festival 2010

Om 6.00 uur in de ochtend gaat mijn wekker al af.

Vandaag ga ik richting onze zuiderburen voor een dagje metal op het festival Alcatraz in Deinze. Om een uur of 10 pik ik de fotograaf Elsie op. Na een heerlijk bakje koffie om enigszins wakker te worden. Vertrekken we richten Deinze.


Metalkrant is op zoek naar jou!

Metalkrant is op zoek naar jou!

Wegens de enorme groei van Metalkrant die maar nooit stoppen wilt, zijn wij op zoek naar jou. Voor verschillende functies kunnen wij jou gebruiken. 

Wat is Metalkrant?
Metalkrant is de online krant voor heel headbangend en moshend Metalland. Metalkrant houdt zich bezig met de volgende zaken: het schrijven van recensies over platen en concerten, het afnemen van interviews met bands, het schrijven van specials over o.a. platenbeurzen en in de toekomst willen wij voor deze rubrieken ook mede headbangers gaan bezoeken. De Metalkrant redactie word aangestuurd door coördinatoren. Voor elke rubriek hebben wij coördinatoren, die de rubriek aansturen. Alle coördinatoren samen vormen de hoofdredactie. Metalkrant steunt zowel de nationale als internationale bands.Albumreview Fallen Angel - Crawling Out Of Hell

Band: Fallen Angel – Crawling out of Hell

Label: Fallen Angel Records

Release: 2010

 
Interview met Peter van Portall

Portall is een veelbelovende metalband van eigen bodem . De heren hebben een schitterend debuut afgeleverd in 2009 genaamd "Code Black". Ze hebben ondertussen onder meer al in het voorprogramma gestaan bij The Haunted. Hoog tijd voor een interview dus. Dit interview heb ik afgenomen voor de metalkrant

 


Interview Gewapend Beton

De mannen van Gewapend Beton zijn al een tijdje goed bezig in de punkscene.

Zij worden goed ontvangen in zowel binnen als buitenland.Ik had nog een interview met de mannen uitstaan. Zie hieronder het resultaat.


 

 


Album review DEHUMANIZE - POSSES ME ... TILL I PUKE MY HATE

Album: Dehumanize – Possess Me… Till I Puke My Hate

Release: 2010

 
Interview met Richard Christy

Na het geweldige debuutalbum van Charred Walls of the Damned , is het tijd om drummer Richard Christy te gaan interviewen.Onderstaand interview is er uit gerold.


Interview met Stevie van Black Majesty


Black Majesty heeft pas geleden hun geweldige nieuwe album "In Your Honour" uitgebracht.
Goede reden dus om een interview af te leggen met gitarist Steve Yanevski

Interview met Yohann van Dehumanize


Op Graspop had ik het genoegen om tijdens het optreden van slayer in kontakt te komen met de drummer van de Franse deathmetalband Dehumanize. Na het beluisteren van schitterende EP "Possesses me Till i Puke my Hate ". Ben ik snel aan het slag gegaan om een interview met Yohann te doen


Life Of Agony - 20 Years Strong - River Runs Red: Live In Brussels

Band: Life Of Agony - 20 Years Strong - River Runs Red: Live In Brussels

Label: I Scream Records

Release: 2010

 <