Interview met Oliver Palotai van Kamelot.
Kamelot doet het goed in de metalscene. Nu met het onlangs uitgebrachte album "Poetry for the Poisoned" is het hoog tijd om een interview af te nemen.
Korn @ HMH, Amsterdam


Vanavond een vreemde combinatie in de HMH. Er staan drie topbands uit een totaal verschillend genre te spelen. Ik ben benieuwd of het publiek net als ik een brede smaak heeft of dat toch de verschillen te groot gaan zijn voor een topavond.Interview met Paul Baayens van Asphyx
Asphyx is weer back in the picture, met een geweldige live dvd/cd box "Live Death Doom", onlangs uitgebracht, dus hoog tijd om een interview met Paul Baayens af te leggen

Elsrock 2010

Dit onderstaand review is geschreven mede door Linda Kanters

Fotografen zijn Huig den Boer en Esther van Steijn

 

Na flink wat uren gereisd te hebben was ik dan eindelijk daar, Rijssen. Net als vorig jaar waren er weer de handige taxi busjes die je zo naar het terrein brachten en vanaf het moment dat we daar waren kon het feest beginnen. Wat me opviel was dat het terrein groter was dan vorig jaar, er stonden meer kraampjes, meer banken om te zitten (en overdekt!), kluisjes en schone wc’s. Dus dat alleen al is een pluspunt voor Elsrock 2010! (linda)


Tilburg Headbangers fest 2010 mosh edition @ Little Devil, Tilburg
Het is weer tijd voor een feestje van Spandex Marco. Ditmaal is het tijd voor een avondje vol ouderwetse thrash. Ik als groot thrashfanaat en wetend hoe tof van de feestjes van Spandex Marco zijn, had totaal geen problemen met de reistijd van bijna twee uur.
Vooral niet als ik vanavond eindelijk de jongens van T.C.F live ga zien voor de eerste keer.


Prijsvragen op de Metalkrant

Deze maand zijn ondermeer bij Metalkrant te winnen kaarten voor Hail of Bullets en de nieuwste cd van Volbeat!

Check dus snel METALKRANT !!


Interview with Adam "rock like fuck" Bomb
Nadat eerdere interview pogingen mis gingen door Rock n Roll  leefstijlen, ben ik erg opgelucht als Adam Bomb via een goede vriendin contact opneemt om alsnog een interview af te nemen.
Asphyx – Live Death Doom
Album: Asphyx – Live Death Doom
Label: Century Media
Release: 2010


<