Tristania @ Metropool
Vanavond is het tijd voor drie bands in de Metropool in Hengelo. Ik moet er al vroeg zijn voor een interview met Mariangela van Tristania. Dit interview verschijnt ook binnenkort op de Metalkrant. Na het interview is het nog even rondhangen in de Metropool en word ik gastvrij ontvangen met een hapje en drankje.Interview met Mariangela van Tristania.


Voordat het optreden van Tristania ging plaatsvinden in de Metropool, had ik het genoegen om de nieuwe zangeres Mariangela een paar vragen te stellen.Jon Oliva's Pain @ 013 Tilburg
Na 2 shows van Jon Oliva’s Pain dit jaar op festivals gezien te hebben, is het nu eindelijk tijd om een eigen clubshow van de mannen te gaan aanschouwen. Ik pik vroeg in de middag Huig den Boer op om na ellenlange files uiteindelijk eerst even in Rijen neer te dalen. Daar pikken we eerst nog een goede vriendin op om die bij The Little Devil af te zetten voor een Glamparty.


Tristania @ Metropool
Vanavond is het tijd voor drie bands in de Metropool in Hengelo. Ik moet er al vroeg zijn voor een interview met Mariangela van Tristania. Dit interview verschijnt ook binnenkort op de Metalkrant. Na het interview is het nog even rondhangen in de Metropool en word ik gastvrij ontvangen met een hapje en drankje.

Guns n' Roses Tour 2010 Antwerpen, Lille en Arnhem


3 Optredens in 4 dagen in 3 verschillende landen. Gekkenwerk? Jazeker, maar een uitnodiging van de band sla je zeker niet af. Uiteraard waren er natuurlijk wel reservekaarten in de broekzak want het blijven wel rockers.
<