INFO GRASPOP 2012

FESTIVALTICKETS (excl. servicekosten) 
Combiticket (22-23-24 juni): 150 euro 
Dagticket vrijdag 22 juni: 80 euro 
Dagticket zaterdag 23 juni: 80 euro 
Dagticket zondag 24 juni: 80 euro 
 
Inbegrepen in elk COMBITICKET: toegang tot het festival op 22, 23 en 24 juni. Toegang tot de camping (vanaf donderdag 24 juni 14u) en gratis gebruik van de weekendparking. Tickets inclusief gratis openbaar vervoer. 

Inbegrepen in elk DAGTICKET: toegang tot het festival op 22 ,23 of 24 juni, naargelang de dag waarvoor je het dagticket hebt gekocht. Geen toegang tot de camping. Dagbezoekers die op de camping willen overnachten, moeten een geldig campingticket kopen aan de campingkassa. Dagbezoekers kunnen parkeren op de dagparking (5€ per voertuig). Tickets inclusief gratis openbaar vervoer. 

Tickets inclusief openbaar vervoer: Elk klassiek toegangsticket is ook geldig voor één heenreis en één terugreis per trein vanuit elk Belgisch station (*) naar MOL en voor het eindtraject heen-en-terug met de bussen van De Lijn tussen station Mol en het festivalterrein. (*) Bij vertrek vanuit of bestemming station Brussel-Nationaal-Luchthaven dient de Diabolo-toeslag betaald. 

Opgelet: het e-festivalticket is NIET geldig voor de trein maar geeft wel recht op één gratis e-treinticket op naam voor een heen-en-terugreis naar Mol (incl. eindtraject bus). De festivalgangers uit het buitenland kunnen hun klassiek toegangsticket of e-treinticket combineren met een vervoerbewijs (heen-en-terugreis) dat geldig is op de vreemde spoorwegnetten tot de Belgische grens. 

BELANGRIJK: raadpleeg www.nmbs.be/graspop voor de gebruiks- en geldigheidsvoorwaarden van alle soorten tickets en voor het bestellen van je e-treinticket. 
 
VOORVERKOOP GRASPOPMUNTEN 
50 euro per pakket van 22 Graspopmunten (incl. servicekosten) 

Met de Graspopmunt kan je alles kopen: frisse pintjes, frisdrank, frietjes, pizza, pasta, toegang tot de metal markt, …. 
Eén Graspopmunt heeft een waarde van 2,50 euro, en kost op het festival 2,50 euro. 
Tip: doe je voordeel en koop nu al je voorraad Graspopmunten. In voorverkoop kost een munt slechts 2,25 euro. 

In voorverkoop zijn de munten beschikbaar in pakketten van 22 Graspopmunten en zijn deze enkel beschikbaar tot 1 mei (of tot uitverkocht) in de vorm van vouchers. Op elke voucher staat een unieke barcode die zal worden gescand aan de omruilkassa. Je kunt samen met je festivalbandje je Graspopmunten afhalen. Alles in één keer: kan het nog eenvoudiger? 
 
VIP-UPGRADES (incl. servicekosten) 
Vip-upgrade combi (22-23-24 juni): 105 euro 
Vip-upgrade vrijdag 22 juni: 45 euro 
Vip-upgrade zaterdag 23 juni: 45 euro 
Vip-upgrade zondag 24 juni: 45 euro 

Inbegrepen in een VIP-upgrade: parkeerplaats op de VIP-parking (enkel op vertoon van geldig parkingticket), toegang tot de VIP-lounge op 22, 23 of 24 juni, toegang tot de snelkassa aan de hoofdingang van festival/camping. 

OPGEPAST: Wanneer je wilt VIP’en op het festival, dan dien je zowel een festivalticket als een VIP-upgrade te kopen. Met je festivalticket kan je gratis met het openbaar vervoer naar het festival en heb je toegang tot de festivalweide. Een VIP-upgrade geeft je enkel toegang tot de VIP-lounge op het festivalterrein. Een VIP-upgrade is dus enkel geldig in combinatie met een festivalticket. Houders van een COMBI ticket kunnen ook een VIP arrangement nemen voor 1 of 2 dagen of voor het hele weekend. Ze zijn dus niet verplicht om sowieso het hele weekend te nemen.
 
CAMPINGTICKETS 
Campingtickets (15 euro) geven bezoekers met een DAG-ticket toegang tot de camping van 08u 's morgens op de dag waarop het dagticket geldig is, tot 12u 's middag de volgende dag. Campingtickets zijn enkel te koop aan de kassa aan de ingang van de camping.
 Comments
No comments yet. You can be the first!
Leave comment
Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.
<